Durmitorski Prsten: Planinarenje uz vodiča i sertifikat o planinarenju Crnom Gorom

Planinarenje slikovitim pejzažima Crne Gore nije samo tipično planinarenje; to je jedan svojstven uspon ka vrhovima koji će zauvijek ostati dio vas. U Trip Centru smo timski odlučili da svaku šetnju pretvorimo u nezaboravno iskustvo, i da o svakom kamenu podijelimo makar jednu zanimljivost, jer u svakom kamenu Crne Gore leži makar jedna istorijska priča.

Panoramski put poznat kao Durmitorski prsten predstavlja fascinantno kružno putovanje koje se prostire na 76 kilometara. Avantura počinje u samom centru Žabljaka i vodi vas oko impozantnog planinskog masiva Durmitora. Tokom ovog putovanja, otvara se prilika da istražite najdublji kanjon u Evropi  i drugi u najdublji na svijetu- Kanjon Tare . Dozvolite sebi da se divite nevjerovatnim prostranim visoravnima i osvojite neke od najviših vrhova u zemlji. Osim toga, u toku ovog putovanja imaćete priliku i da upoznate život i duh lokalnog stanovništva koje će vas još više povezati sa ovim predivnih krajeva.

Na samom početku rute, preporučuje se kraći izlet do vidikovca Ćurevac, pružajući vam pogled na kanjon Tare.

Durmitorski prsten je obilježen u oba smjera, pratite braon table uz put s logom "Panoramic Roads" i brojem 2. 

Ovo putovanje pruža nezaboravno iskustvo kroz predivne pejzaže, otkrivajući jedinstvene kanjone, prostrane visoravni i vožnju kroz zahtijevne planinske predele. Uz vodiče Trip Centra, doživjećete i seoski život ovog dijela Crne Gore, sa posebnim naglaskom na značajne tačke koje možda ne primijetite tokom brze vožnje.

Vaše putovanje uz naše vodiče postaće jedna od najznačajnih uspomena vašeg  života. Na kraju dana, imaćete brdo predivnih fotografija, i sertifikat kao potvrdu da ste stigli na jedan predivni vrh jedne male a prirodom bogate države.

PROČITAJTE

Ostale vijesti