ISTRAŽITE

Pomoć pri dobijanju licence za planinarenje

Tu smo da uradimo sve što je u našoj moći da vam olakšamo proces dobijanja licence za planinarenje i tako započnemo vašu avanturu! 

Započnite svoju planinarsku avanturu bez stresa uz naše personalizovane usluge dobijanja dozvola. U Trip Centru, razumijemo uzbuđenje istraživanja naše nevjerovatne prirode, i tu smo da vam osiguramo bezbrižno iskustvo. 

Naš posvećeni tim izbacuje kompleksnost procesa dobijanja dozvola, vodeći vas kroz svaki korak. Zbogom birokratskim preprijekama i odlaganjima –  vi se fokusirajte na pripreme za predstojeće putovanje. Bilo da je u pitanju solo avantura ili grupni izlet, mi smo tu za vas. 

Trip Centar postaje ne samo vaš vodič kroz prostore Crne Gore, već vas pažljivo i iskusno vodimo kroz birokratske procese sticanja licence za planinarenje i time osiguravamo sjajan izlet i odgovoran odnos prema prirodi! 

Da biste započeli svoje putovanje kao registrovani planinar, prvi korak je identifikacija željene planinarske destinacije i specifičnih zahtjeva za dobijanje dozvola vezanih za nju. Naš iskusni tim će vam pomoći u toku cjelokupnog procesa, pomažući vam da izaberete savršenu stazu koja odgovara vašim željama i nivou vještine! 

Kada jednom odaberete destinaciju, naš tim pažljivo rukuje procesom apliciranja. To uključuje prikupljanje svih potrebnih dokumenata, popunjavanje formulara i osiguravanje usaglašenosti sa lokalnim propisima. Svjesni smo da aplikacije za dozvole mogu biti zastrašujuće, ali uz naše iskustvo, cijeli proces postaje jednostavan.

Po podnošenju vaše aplikacije, pažljivo pratimo njen napredak, informišući vas o svakom koraku. Naš cilj je da olakšamo stres koji često prati dobijanje dozvola, omogućavajući vam da se fokusirate na pripremu za uzbudljivu avanturu koja vas očekuje!