PROČITAJTE

Nešto o nama

Dobrodošli u tim najvećih ljubitelja prirode Crne Gore, dozvolite da vam ukratko predstavimo našu ekipu i ideju koja pokreće Trip Centar!

Trip Centar Montenegro

Trip Center je vrhunska agencija za organizaciju putovanja koja nudi širok spektar izleta podijeljenih u 9 regija, pružajući vam nezaboravna iskustva u preko 100 destinacija. Sa dugogodišnjim iskustvom i profesionalnim vodičima koji govore više stranih jezika, Trip Center vam omogućava da istražite svijet uz potpunu udobnost i sigurnost.

Neustrašivi smo u organizaciji avanturističkih izleta, pješačenja, vjerskih putovanja, posjeta muzejima, opuštanja u prirodi i uživanja u gastronomskim čarima. Naša sposobnost vođenja grupa od 800 do 1200 osoba istovremeno svjedoči o našoj stručnosti i predanosti pružanju vrhunskih usluga. Sa Trip Centrom, vaša putovanja postaju ne samo avantura već i priča koje će postati dio vaših najbitnijih sjećanja.

Nudimo usluge organizovanja izleta, prevoza, pomoć u dobijanju licenci za planinarenje, sertifikati z raftinga i planinarenje  i usluge vodiča! Tipovi izleta su: ADRENALINSKI IZLETI, PJESAČENJE, VJERSKI TURIZAM, MUZEJI, ODMOR U PRIRODI, i čak  GASTRO TURIZAM!

UPOZNAJTE

Naš tim stručnjaka

Trip Center se ponosi stručnim timom posvjećenim kreiranju nezaboravnih putničkih iskustava. Sa iskusnim profesionalcima u ovom polju, naš tim kombinuje obimno znanje i strast prema istraživanju. Naši vodiči, koji govore više jezika, osiguravaju besprekornu komunikaciju, čineći svako putovanje sa Trip Centerom informativnim i obogaćujućim!