PROČITAJTE

Sve recenzije

Pogledajte iskustva naših avanturista prije bukiranja vašeg izleta i putovanja kroz prirodne ljepote Crne Gore. Otkrijte zašto je upravo Trip Centar pravi izbor za vas i vašu sljedeće putovanje. Uz iskustva drugih spremno započnite svoju avanturu kroz bogatstvo Crne Gore!

Išli smo tamo sa prijateljima i djecom tokom ljeta i tako smo se divno proveli. Tako lijepo mjesto za djecu. Smještaj je super ugodan, hrana domaća i ukusna, ali ambijent je najkvalitetniji ovog mjesta.

Nina

Izvrstan domaċi doručak, lijep ambijent.

Sophie

Veliko autentično iskustvo. Neke pogodnosti bi trebalo da budu bolje.

Nikola

Raj na zemlji - prvo što mi je palo na pamet. Sjajni ljudi, odlična atmosfera, osjećala sam se bolje nego kod kuće. Gostoprimstvo je apsolutno neverovatno!!!! Posjetiću ovo mjesto sigurno ponovo. Neverovatna domaća hrana, sobe, okruženje, garantujem - ovdje ćete ponovo pokrenuti svoj um i pronaći mir.

Joanna

Mjesto je pogodno za porodični odmor, za piknik ili vikend odmor. U planinama je mnogo hladnije nego na obali. Djeca i psi imaju gdje da trče i igraju se. Hrana u restoranima i kafićima je ukusna i obilna.

Galina

Tamo smo jeli nekoliko puta! Odlična hrana u odličnom okruženju! Uvek ljubazna usluga! Voleli bismo da se vratimo uskoro!

Stefan