PROGRAM OBILASKA

Rafting Tarom - dvodnevni izlet

PRVI DAN

Pobjegnite u bilo koje vrijeme poslije podne i dođite kod nas u Rafting centar da uživate u čarima netaknute prirode.  Nalazimo se na savršenom mjestu u prijatnoj hladovini visoke bukove šume, na samoj obali rijeke Pive, mjestu na kojem ćete uživati uz zvuke pjenušavog vodopada i veselih ptičica.
Možemo organizovati pecanje u našem centru, na rijeci Pivi ili Tari, ali i na Pivskom jezeru. Prema mišljenju mnogih ribolovaca sve oblasti su veoma bogate divljom pastrmkom, mladicom i lipljanom. Molim vas kontaktirajte našeg mendžera kampa na vrijeme kako biste rezervisali opremu i odgovarajući izlet.

20.00 – 21.00 Dok naši kuvari pripremaju najfinija jela predlažemo da upoznate ostale raftere i uživate u muzici pored logorske vatre, ili se jednostavno družite sa našim zanimljivim osobljem. Noćenje u odabranom smještaju.


DRUGI DAN

8.00 -10.30 – Započnite dan sa jakim i svježe pripremljenim doručkom i uzivajte pored rijeke jer pripreme za rafting počinju u 11.00.

11.00 – Upoznajte se sa skiperima i vozačima, opremite se neoprenskim odijelima i čizmama, sigurnosnim pojasevima i kacigama. Sa sobom možete ponijeti foto aparate i mobilne telefone jer na svakom čamcu postoji sigurnosna, vodootporna vreća u kojoj možete ostaviti svoje stvari tokom brzaka, a koristiti tokom pauza kao i na mirnim dijelovima rijeke.

11.30h – Vaša avantura počinje kratkom, uzbudljivom vožnjom terenskim vozilima do Brštanovice (polazne tačke raftinga) gdje ćete dobiti detaljne instrukcije za ponašanje na čamcu i veslanje od vašeg skipera. Veoma je važno da se svi učesnici raftinga pridržavaju uputstava skipera jer će vas informisati i tokom raftinga prije svakog brzaka.

12.00h – Već u prvim kilometrima raftinga uzbudjenje pošinje da raste.  Izvježbajte svoje veslačke sposobnosti dok očekujete zvuke nemirnih brzaka Vjernovića (rang V) koje prate Borovi, Varda i Čegrlo (rang IV) i ostalih 17 uzbudljivih brzaka (rang II – III).
Rijeka Tara kao da ima nemirne, bijele, vodene stepenice sa prelijepim, mirnim bazenima izmedju brzaka koji vam omogućavaju da se odmorite, fotografišete njene jedinstvene predjele, ili oprobate plivanje u kristalno čistoj, ali hladnoj vodi. Napravićemo nekoliko pauza na najljepšim mjestima i nezaobilaznom najljepšem vodopadu na Tari, ali nemojte zaboraviti da probate vodu iz rijeke Tare, koja je i zvanično proglasena za najčistiju vodu na svijetu.

16.00h – Vaša rafting avantura se završava , fantastičnim ručkom u našem restoranu. Odmorite se prije nego što spakujete stvari i sjećanja na prelijepe predjele, zadovoljstvo osvojenih brzaka koje ste iskusili sa novim i starim prijateljima, ili još bolje, provjerite da li imamo dovoljno mjesta da ostanete i uživate u nekoj novoj avanturi.
Predlažemo biciklističku ili planinarsku turu do Trse, malog durmitorskog sela ili krstarenje Pivskim jezerom.


Cijena od 75€ po osobi, u zavisnosti od odabranog smještaja.

Cijena aranžmana obuhvata:

 • prevoz od Rafting centra do početne tačke raftinga i nazad
 • sve navedene obroke
 • noćenje bungalovima
 • usluge profesionalnog skipera
 • kompletnu opremu za rafting
 • rafting
 • taksu za rafting
 • boravišnu taksu
 • osiguranje
 • siguran parking za vozila
 • Taksu za Regionalni park prirode Piva

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • vanpansionsku ponudu i ostale troškove koji nisu predviđeni programom


Potrebno je ponijeti:

 • kupaći kostim, zaštitu od sunca i topliju odjeću za svježe večeri pored rijeke.
x
DETALJI IZLETA

Rafting Tarom - dvodnevni izlet

Plužine, Žabljak Adrenalinski izleti

Pobjegnite u bilo koje vrijeme poslije podne i dođite kod nas u Rafting centar da uživate u čarima netaknute prirode.  Nalazimo se na savršenom mjestu u prijatnoj hladovini visoke bukove šume, na samoj obali rijeke Pive, mjestu na kojem ćete uživati uz zvuke pjenušavog vodopada i veselih ptičica.
Možemo organizovati pecanje u našem centru, na rijeci Pivi ili Tari, ali i na Pivskom jezeru. Prema mišljenju mnogih ribolovaca sve oblasti su veoma bogate divljom pastrmkom, mladicom i lipljanom. Molim vas kontaktirajte našeg mendžera kampa na vrijeme kako biste rezervisali opremu i odgovarajući izlet

75€ po osobi

Program obilaska

Rezerviši svoje mjesto

Osoba: 

Rafting Tarom - dvodnevni izlet

Vrijeme polaska: 09:00h
Trajanje: 8h

3 x 75€

Ukupno: 225€


Slični izleti