DETALJI IZLETA

Izlet polupodmornicom

Herceg Novi, Tivat, Budva Adrenalinski izleti

Da li imate određenu listu mjesta koja želite da vidite u Kotorskom zalivu? Sigurno da imate. Uostalom, Bokokotorski zaliv je bogat antikom, atrakcijama, dobro očuvanim srednevjekovnim gradovima, a dodatno ga krasi prirodno okruženje koje toliko mnogo turista želi otkriti tokom boravka u Crnoj Gori.
Zaliv je, međutim, poznat po svojim krivudavim putevima, izolovanim plažama, i mnogim nepristupačnim vidikovcima. Nakon što smo utvrdili koja mjesta su pristupačna, pronašli smo rješenje koje omogućava našim putnicima da ispune listu želja i posjete ih krstareći našom polupodmornicom.
Bilo da vaše želje uključuju kupanje i sunčanje na atraktivnim plažama, ili ručak u nekom od restorana duž obale one će biti pokrivene u okviru ove ture. 
Naša ponuda pruža mogućnost iznajmljivanja glisera ili polupodmornice iz Kotora za privatna krstarenja koja uključuju pauze za plivanje, posjetu starog grada Perasta, Tivta, Herceg Novog, ostva Mamula i plaže Žanjice i mnoge druge.
Vaši domaćini su licencirani i dobro upućeni skiperi koji vas mogu dalje informisati o mjestima koja ćete posjetiti, kao i obezbijediti da vaša vožanja bude bezbjedna i prijatna.

Mjesto okupljanja Luka Kotor

Izvor: JasninaPutovanja

70€ po osobi

Rezerviši svoje mjesto

Osoba: 

Izlet polupodmornicom

Vrijeme polaska: 09:00h
Trajanje: 8h

3 x 70€

Ukupno: 210€